Kontula Electronic
13.05.2019

Kontula Electronic ja WHS Union järjestävät maanantai-illan elokuvailoituksen.
——
Ovet auki klo: 18:00
——
Ensimmäinen näytös klo 19:00
Taru N. Hohtonen : Surrealist Woman / Pepe De Luxe 
Pepe De Luxen musiikkivideo perustuen Salvador Dalin animaatiokäsikirjoitukseen.
Taru N Hohtoselta nähdään myös muutama muu valittu musiikkivideopätkä. (20 min)

SAVONLINNAN PALVOJAT

Lauri Ainala| Finland 2019 | Documentary | 30 min | Language/kieli: Fin    

Dokumentti näyttää muun muassa, kuinka Mallatsaaren luvaton hylkytavarasauna syntyi.

Lauri Ainala on savonlinnalainen video- ja äänitaitelija, kirjailija sekä muusikko. Ainala tunnetaan musiikkipuolella soolotuotantonsa lisäksi Paavoharju -yhtyeestä ja kasveista äänimaailmansa ammentavasta Band of Weeds -yhtyeestä. Videopuolella Ainalan töitä on hankala lokeroida yhteen kategoriaan. Hänen työnsä dokumentoivat katoavaa aikaa ja ympäristöä – sitä, joka on syntynyt ihmisen käsistä, mutta jonka ympäristö on ottanut takaisin haltuunsa. Hänen elokuvissaan tarkkaillaan myös kaleidoskoopisilla tavoilla intiimejä hetkiä hänen lähipiiristään, joihin ulkopuolisilla ei ole pääsyä. Ainalan videot tunnistaa itseoppineesta tee-se-itse -mentaliteetista, ronskista ja äkkiväärästä huumorista sekä yliluonnollisista hetkistä. Samat elementit näkyvät niin hänen musiikissaan, elokuvissaan kuin musiikkivideoissaan.

Liput 6€ , yhteislippu 10€

Toinen näytös klo 20.15

AVARUUSROMUA 28 VUOTTA: BETONISEN AIKAKAUDEN MUISTOMERKIT
SPACE JUNK 28 YEARS: MONUMENTS OF THE CONCRETE ERA 
 
VJ Indigo| Finland 2018 | Documentary | 60 min | Language/kieli: Eng, Fin
Sammaleen peittämä autonromu, ruosteinen laiva, autio talo ja hylätty huoltoasema ovat kauniita ja pelottavia. Ne muistuttavat ihmisen katoavaisuudesta. Ne hajoavat hitaasti osaksi luontoa. Miksi hylättyihin paikkoihin ja esineisiin liittyy niin paljon kiinnostavaa? Mitä ne kertovat meille?

VJ Indigon visuaalisessa versiossa betonisen aikakauden muistomerkit, hylätyt paikat ja esineet käyvät vuoropuhelua ennenkuulumattoman suomalaisen elektronisen musiikin kanssa.

Ohjelmassa kuullaan ennen julkaisematonta musiikkia kymmeneltä suomalaiselta musiikintekijältä: Tuomo Väänänen, Kuupuu, Rasmus Hedlund , ToimiTytti feat. Jimi Tenor, Olga Palomäki, Latmos, Tsembla, Timo Kaukolampi, Hannu Ikola ja Minea.

Toimittaja Jukka Mikkola, visuaalinen suunnittelu, kuvaus, leikkaus VJ Indigo, tuottaja Pertti Ylikojola.

Liput 6€ , yhteislippu 10€
Kontula Electronic 17. -19.5.2019
https://www.kontulaelectronic.com